XÚQUER IDIOMES

Xúquer Idiomes forma part de FLORIDA IDIOMES, un projecte iniciat fa més de 30 anys com iniciativa del professorat d'idiomes de Florida, considerant la importància de la formació en idiomes, no sols per al seu alumnat sino per a la societat en general

Cursos Anuals

Al llarg de l'any, Xúquer Idiomes posa en marxa diferents cursos d'anglès tan per a l'alumnat de Xúquer Centre Educatiu com per a altres persones que estiguen interessades en aprendre aquest idioma.

HolidayLAB

Xúquer HolidayLab és una manera de viure l’anglès en un moment de l’any on els xiquets/es necessiten relaxar-se, jugar i fer coses diferents. Necessiten experimentar, crear, innovar i gaudir mitjançant un aprenentatge i un entorn diferent.

Xúquer HolidayLab va dirigida a alumnat, els Labbers, d’entre 3 i 12 anys d’edat.

El programa Xúquer HolidayLab consta d´1 Lab d’1,5 hores de durada en el qual proporcionem als nostres Labbers l'ínput necessari (vocabulari, funcions, cançons, jocs) per a poder engegar les diferents activitats que es realitzen en les Workshops de ciència i experiments, art, story-telling, ball, esports, projectes, piscina, festes… i qualsevol activitat que sorgisca a iniciativa del grup.