XÚQUER IDIOMES

Xúquer Idiomes forma part de FLORIDA IDIOMES, un projecte iniciat fa més de 30 anys com iniciativa del professorat d'idiomes de Florida, considerant la importància de la formació en idiomes, no sols per al seu alumnat sino per a la societat en general

Cursos Anuals d'Anglès

Al llarg de l'any, Xúquer Idiomes posa en marxa diferents cursos d'anglès tan per a l'alumnat de Xúquer Centre Educatiu com per a altres persones que estiguen interessades en aprendre aquest idioma.

Adults
Kids
Teens
Classes de repàs
Bonus de conversa
Intensiu d'estiu

És el moment de donar el salt

Si necessites millorar el teu nivell d'anglès per raons professionals o d'estudi, aquest és el teu curs!

 

Cursos d'anglès de diferents nivells (A1-C2 del MERC) per aprendre anglès de forma progressiva a través d'una metodologia comunicativa que farà que l'aprenentatge de l'anglès siga realment efectiu i que pugues comunicar-te en qualsevol context.

La millor etapa per aprendre

Cursos anuals per a xiquets i xiquetes a partir dels 3 anys i fins a 12 anys per començar a comunicar-se en anglès d'una manera progressiva i natural.

 

Classes pensades perquè , de forma divertida, obtingan les nocions bàsiques de l'idioma a nivell oral i escrit. El nostre professorat expert utilitza la immersió lingüística com a factor clau de l'èxit en l'aprenentatge de l'idioma.

 

Possibilitat de presentar-se als exàmens Young Learners of English (YLE) de la Universitat de Cambridge.

La importància de la segona llengua

Cursos anuals per a adolescents d'entre 12 i 17 anys per millorar la comunicació en anglès. Dissenyem classes que fomenten la participació i l'ús de l'idioma a nivell oral i expressiu. El nostre professorat expert utilitza la motivació i l'ús d'un anglès comunicatiu mitjançant situacions reals com a factor clau de l'èxit en l'aprenentatge de l'idioma.

 

Possibilitat de presentar-se als exàmens Young Learners of English (YLE) de la Universitat de Cambridge.

Aferma els teus coneixements

Dirigit a alumnat de secundària que necessiten consolidar els seus coneixements bàsics d'idioma per a poder fer front a l'assignatura d'anglès en l'institut.

 

Després de la realització d'una prova de nivell es detecten els problemes i dificultats de l'alumne/a, d'aquesta manera les classes van dirigides a esmenar aqueixos problemes de base que faran que, a poc a poc, l'alumne/a tinga base suficient per a poder seguir les classes de l'assignatura i aprovar els seus exàmens d'anglès.

Aprèn practicant

Si el que necessites és millorar el teu anglès a nivell de conversa, a Xúquer Idiomes pots adquirir bons de 10h de conversa en anglès per a utilitzar en el moment que vulgues.

 

En aquestes trobades d'una hora de durada practicaràs l'anglès oral tractant temes d'actualitat. Aquests bons de conversa s'imparteixen en els anivelles B1, B2, C1 i C2.

Aprofita els teus mesos lliures

Cursos curts de 40h de durada durant el mes de juliol de diversos nivells (A1-C2) per a consolidar els coneixements de l'idioma i poder afermar la consolidació del nivell abans de fer front a un nivell superior o a l'acreditació de nivell.

 

En aquests cursos es treballen totes les habilitats lingüístiques fent especial èmfasi en l'anglès oral.

HolidayLAB

Xúquer HolidayLab és una manera de viure l’anglès en un moment de l’any on els xiquets/es necessiten relaxar-se, jugar i fer coses diferents. Necessiten experimentar, crear, innovar i gaudir mitjançant un aprenentatge i un entorn diferent.

Xúquer HolidayLab va dirigida a alumnat, els Labbers, d’entre 3 i 12 anys d’edat.

El programa Xúquer HolidayLab consta d´1 Lab d’1,5 hores de durada en el qual proporcionem als nostres Labbers l'ínput necessari (vocabulari, funcions, cançons, jocs) per a poder engegar les diferents activitats que es realitzen en les Workshops de ciència i experiments, art, story-telling, ball, esports, projectes, piscina, festes… i qualsevol activitat que sorgisca a iniciativa del grup.

 

Sol.licita'ns informació sense cap compromís!

*obligatoris