Cicles Formatius – Jornada de portes obertes presencial

El centre d’Alzira obrirà les seues portes el pròxim 27 de juliol per a mostrar al futur alumnat quins són els avantatges d’accedir a un cicle formatiu de les àrees de noves tecnologies o esport. Dues alternatives que aproximen el currículum a la realitat tecnològica i social del món productiu, potència la polivalència dels futurs professionals, acompanya a l’alumnat en els processos d’orientació i transició cap al món laboral.

Xúquer Centre Educatiu disposa d’una àmplia oferta de cicles formatius de grau mitjà i superior que porta la formació fora de les aules, gràcies a una metodologia experiencial i pràctica que acosta a l’alumnat al món de l’empresa des del primer dia. El professorat del centre forma perfils altament capacitats en les àrees de coneixement més demandades per a aportar valor a les organitzacions. Els i les estudiants de cicles desenvolupen les competències que demanda el sector en un mercat cada vegada més impactat per les noves tecnologies, a través de metodologies actives i innovadores.

Els nostres Cicles Formatius per al pròxim curs són:

Si vols saber més coses al respecte del nostres Cicles Formatius i a més a més conéixer les nostres instal·lacions, els nostres serveis, el nostre model educatiu… inscriu-te a la Jornada de Portes Obertes del pròxim 27 de julio a les 18.00h. i no et quedes amb dubtes.

MÉS INFORMACIÓ:
〉 96 241 21 85
〉 info.xuquer@axuquer
Localització

Start Time

6:00 pm

Dimarts, juliol 27, 2021

Finish Time

8:00 pm

Dimarts, juliol 27, 2021

Address

Xúquer Centre Educatiu. C/ Professor Bernat Montagud, 3 - Alzira (Valencia)