De dades a informació: Aplicacions de la ciència de dades

Xúquer Centre Educatiu, organitza el pròxim 25 de gener a les 18.00h. el Webinar “De dades a informació: Aplicacions de la ciència de dades” en el marc del ‘Bootcamp Big Data: Processament i Ciència de dades’, on farem farem una xicoteta introducció a què és i quines aplicacions té la que The New York Times va considerar com “la professió més sexy del segle XXI”: La Ciència de Dades.

Aquest Bootcamp es tracta d’una formació específica de l’àrea TIC que pretén donar resposta a les necessitats que tenen els professionals i les empreses en matèria de coneixements en la gestió de dades que ajudarà en l’anàlisi de dades, especialment en l’extracció de coneixement així com en la presa de decisions de les organitzacions.

La ponent del webinar será Lidia Contreras, Doctora en Informàtica per la UPV. Actualment treballa amb una beca Margarita Salas com a investigadora postdoctoral en la UPV i el CSIC. El seu treball es centra en l’aplicació d’algoritmes d’intel·ligència artificial en el camp de la biologia sintètica i en l’anàlisi del comportament dels virus.

Si t’interessa el tema, inscriu-te hui mateix al webinar. L’assistència és gratuïta previa inscripció.

Start Time

6:00 pm

Dimarts, gener 25, 2022

Finish Time

8:00 pm

Dimarts, gener 25, 2022