HORARI

Dilluns a dijous de 12:30 a 14:50h.
Divendres de 14:00 a 15:45h.

EL NOSTRE MENJADOR


El nostre Centre disposa d'un servei de menjador per a tots els alumnes. Conscients de la importància d'una dieta equilibrada i sana per al bon desenvolupament intel·lectual i físic de cada escolar, oferim una àmplia i variada carta de menú diària avalada per part de professionals en nutrició que inclou les pautes d'alimentació més recomanades. A més, s'atenen totes les necessitats dietètiques especials amb menús específics per a casos d'al·lèrgies o intoleràncies.

Les noves instal·lacions, modernes, equipades i adaptades, s'han dissenyat per a comptar amb 100 alumnes en un mateix torn. El menjador està supervisat pels professorat del centre, a més de monitors de l’empresa “TOT ANIMACIÓ”

Empresa de càtering IRCO


Aquest curs hem decidit donar la nostra confiança a l'empresa de catering IRCO, dedicada al sector de la restauració amb més de 40 anys d'experiència.

En IRCO són conscients de la importància que és per a la salut un control rigorós dels aliments. L'Empresa porta una inspecció exhaustiva de punts crítics a la seua pròpia cuina i a la dels centres con ofereixen els seus serveis, mitjançant l'examen i anàlisis bacteriològics abans i després d'haver sigut elaborats els aliments.