HORARI

Dilluns a dijous de 12:30 a 14:50h.
Divendres de 14:00 a 15:45h.

El servei de menjador està disponible des del primer dia de classe.

EL NOSTRE MENJADOR


El nostre Centre disposa d'un servei de menjador per a tots els alumnes. Conscients de la importància d'una dieta equilibrada i sana per al bon desenvolupament intel·lectual i físic de cada escolar, oferim una àmplia i variada carta de menú diària avalada per part de professionals en nutrició que inclou les pautes d'alimentació més recomanades. A més, s'atenen totes les necessitats dietètiques especials amb menús específics per a casos d'al·lèrgies o intoleràncies.

Les noves instal·lacions, modernes, equipades i adaptades, s'han dissenyat per a comptar amb 100 alumnes en un mateix torn. El menjador està supervisat pels professorat del centre, a més de monitors de l’empresa “TOT ANIMACIÓ”

Empresa de càtering RICOCHEF


Ricochef és una empresa valenciana de nutrició compromesa amb l'alimentació del nostre alumnat. Compten amb més de 15 anys d'experiència en el sector de les col·lectivitats. Els seus menús es diferencien per adaptar-se als diferents moments vitals de l'alumnat en els quals necessiten diferents aportacions nutricionals. Dissenyen un menú específic per a nosaltres ja que treballant amb el departament de nutrició la proposta serà adaptada a les nostres necessitats i costums.