Cicles Formatius Oficials de Grau Mitjà i de Grau Superior

>> Activitats Físiques i Esportives

>> Informàtica i Comunicacions

 

Vols més informació?

CICLES FORMATIUS A XÚQUER CENTRE EDUCATIU

El projecte educatiu de Xúquer té com a principal objectiu la Formació Professional per a l’ocupabilitat del nostre alumnat. Xúquer Centre Educatiu és el motor de l’ocupació i de generació d’oportunitats de millora professional.

ACTIVITATS FÍSIQUES I ESPORTIVES

PERFILS AMB ALTA EMPLEABILITAT

A Xúquer Centre Educatiu formen els nostres estudiants a l’àmbit personal, social i professional desenvolupant una sèrie de competències tècniques i competències blanes com la capacitat de treballar en equip, l’autonomia, la resiliència, la productivitat, l’eficiència en el treball i amb capacitats comunicatives eficients. En aquest procés formatiu involucrem a tota la comunitat educativa (professorat, famílies, Departament D’Orientació) i a les empreses que conformen el teixit productiu de la comarca.

A Xúquer treballem amb les tecnologies més punteres i actualitzades adaptant-nos a les necessitats del mercat laboral mitjançant l’actualització dels continguts impartits als diferents cicles formatius i la formació més especifica i valorada mitjançant certificacions oficials com Cisco i Amazon.

MAJORS OPORTUNITATS

METODOLOGIES INNOVADORES

El nostre projecte educatiu compta amb metodologies actives on l’alumne és el protagonista del seu propi aprenentatge. Treballem la creativitat i la innovació mitjançant un aprenentatge competencial que l’alumnat adquireix a través de  metodologies col.laboratives concretament l’aprenentatge basat en projectes i l’aprenentatge basat en reptes, el qual permet resoldre problemàtiques reals presents a les empreses del sector.

El nostre projecte compta amb l’Aprenentatge-Servei com a proposta educativa mitjançant projectes que permeten combinar els processos d’aprenentatge i oferir serveis a la comunitat. A Xúquer participem en projectes que permet millorar les necessitats reals d’associacions, centres i entitats del sector establint una forta vinculació al nostre entorn.

APRENENTATGE PER PROJECTES

PRÀCTIQUES EN EMPRESES

La nostra vinculació amb el sector empresarial permet generar un vincle en el que l’alumnat rep tallers i seminaris específics i també oportunitats laborals mitjançant la Formació en Centres de treball (FCT) i l’FP Dual.

També disposem de projectes europeus que permet l’intercanvi amb alumnat d’altres països i l’oportunitat de realitzar pràctiques a empreses del sector a Europa.

MIRADA GLOBAL

COMPROMÍS AMB L'OCUPABILITAT

Acords amb portals d'cupació per a facilitar al nostre alumnat la seua incorporació al món labora i professional, com Florida Empleo i l'Associació Empresarial d'Alzira.

CONTACTE

XÚQUER CENTRE EDUCATIU
C/ Professor Bernat Montagud, 3
46600 Alzira (Valencia)
Telèfon 96 241 21 85
info.xuquer@axuquer.es
LOCALITZACIÓ

COMUNICACIO FAMÍLIES

XARXES SOCIALS

Copyright © Col·legi Académia Xúquer (Alzira)